Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Директорът на ОУ "Гео Милев" на дипломирането на седмокласниците: Бъдете толерантни и упорити, сбъдвайте мечтите си! "Хей, ваканция, здравей!"

Във вашите дипломи има различни оценки, защото и самите вие сте различни. Но там няма намерите оценки за доброта, човечност, толерантност. Проявявайте тези качества, бъдете добри с хората, бъдете упорити. Проявявайте постоянство, воля и трудолюбие и така ще сбъднете своите мечти. С тези думи директорът на ОУ "Гео Милев" - Пловдив се обърна към седмокласниците, които получиха свидетелствата си за завършено основно образование.

Това стана на мило тържество в училищния двор, организирано от ръководството на училището и от класния им ръководител Блага Стойчева, с което бе отбелязано и официалното приключване на учебната година.

 


Г-жа Анелия Кирова лично поздрави всеки един от учениците по повод дипломирането им, а след това им връчи свидетелствата. Тя пожела на учениците много здраве, успехи и едно незабразвимо лято.

Седмокласниците от ОУ "Гео Милев" не скриха емоциите и радостта си, а очите на Мейси и Румен се напълниха със сълзи от вълнение и щастие.
От името на целия клас те изказаха благодарности към всички учители - за вниманието, търпението, загрижеността и обичта им през годините.

 

После всички направиха десетки снимки за спомен и запяха "Хей, ваканция, здравей!"


Както е известно преди седмокласниците, на 15 юни своите свидетелства получиха учениците от 4, 5 и 6 клас, които също излязоха във ваканция, но две седмици по-рано.

 

Директорът на ОУ "Гео Милев" на дипломирането на седмокласниците: Бъдете толерантни и упорити, сбъдвайте мечтите си! "Хей, ваканция, здравей!" - Изображение 1