Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Директорът на ОУ "Гео Милев" на дипломирането на седмокласниците: Бъдете упорити и постоянни, за да сбъднете мечтите си!

Бъдете упорити, проявявайте постоянство, воля и трудолюбие и така ще сбъднете своите мечти.  С тези думи директорът на ОУ "Гео Милев" - Пловдив се обърна към седмокласниците, които днес получиха свидетелствата си за завършено основно образование. Това стана на мило тържество в училищния двор, организирано от ръководството на училището и от класния им ръководител Велина Ангелова, с което бе отбелязано и официалното приключване на учебната година.Г-жа Анелия Кирова лично поздрави всеки един от учениците по повод дипломирането им, а след това им връчи свидетелствата и бележниците. Тя пожела на  учениците много здраве, успехи и едно незабразвимо лято.

Седмокласниците от ОУ "Гео Милев" не скриха емоциите и радостта си, а очите на Бурчин, Елеонора и Елена се напълниха със сълзи от вълнение и щастие. Те изказаха благодарности към класния си ръководител Велина Ангелова, както и към всички учители - за вниманието, търпението, загрижеността и обичта им през годините.
Велина Ангелова подари на всеки един от учениците специално изработена от нея ламинирана колаж-картина.

После всички направиха десетки снимки за спомен и запяха "Ваканция, здравей!"

Директорът на ОУ "Гео Милев" на дипломирането на седмокласниците: Бъдете упорити и постоянни, за да сбъднете мечтите си! - Изображение 1