Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Директорът на ОУ "Гео Милев" на дипломирането на седмокласниците: Сбъднете мечтите си! Бъдете упорити и трудолюбюбиви, за да ги постигнете!

Бъдете постоянни, проявявайте воля и трудолюбие! Бъдете упорити и така ще сбъднете своите мечти - с тези думи директорът на ОУ "Гео Милев" - Пловдив Анелия Кирова се обърна към седмокласниците, които получиха свидетелствата си за завършено основно образование. Това стана на мило тържество във фоайето на втория етаж, организирано от ръководството на училището и от класния им ръководител Милена Данова, с което бе отбелязано и официалното приключване на учебната година.
Енес Мехмед от името на своите съученици се обърна към преподавателите с прочуствени слова и благодарствени думи.

 

Г-жа Анелия Кирова лично поздрави всеки един от учениците по повод дипломирането им, а след това им връчи свидетелствата. Тя пожела на учениците много здраве, успехи и едно незабразвимо лято.
Седмокласниците от ОУ "Гео Милев" не скриха емоциите и радостта си, а очите на Натали, Ямурбедиш, Зухал и Анасъ се напълниха със сълзи от вълнение и щастие.

 

Те изказаха благодарности към класния си ръководител Милена Данова, както и към всички учители - за вниманието, търпението, загрижеността и обичта им през годините.
Данова почерпи всички с шоколадови бонбони, а после всички направиха десетки снимки за спомен и запяха "Ваканция, здравей!"

Директорът на ОУ "Гео Милев" на дипломирането на седмокласниците: Сбъднете мечтите си! Бъдете упорити и трудолюбюбиви, за да ги постигнете! - Изображение 1