Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Две пъстри изложби оцветиха нашето училище за Великден

Две хубави изложби оцветиха основно училище "Гео Милев"  преди най-светлия християнски празник - Великден.
С много любов и професионализъм преподавателят по изобразително изкуство Ариса Попечкина инициира сред учениците от прогимназията Великденски конкурс за най-добра тематична рисунка.

 

 

Над 20 прекрасни творби се състезаваха за призовете, с голямата помощ на Ариса Попечкина, която и е сред изявените членове на Дружеството на пловдивските художници от далечната 2012 година и е носител на многобройни награди за серия рисунки и живописни творби , които са също така и проекти за скулптура .
Заради многото оригинални и равностойни творби, журито реши да не излъчва краен победител от конкурса и обяви всички участници за победители.

 Под ръководството на преподавателите Даниела Крушкова и Мария Гулева учениците от ГЦОУД от 1 до 4 клас, както и групата на ГЦОУД от 5 до 7 клас също направи пъстра "Великденска изложба".  Тя бе изготвена в рамките на извънкласните форми по занимания по интереси и
поставена във фоайето на втория етаж в училището.Преподавателите и ръководството на основно училище "Гео Милев"  пожелават на всички здраве, благополучие и светли Великденски празници. Нека има мир и любов в сърцата ни!

Две пъстри изложби оцветиха нашето училище за Великден - Изображение 1