Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Дядо Коледа дойде и в нашето училище, раздаде подаръци на малчуганите

Добрият Дядо Коледа дойде и в Основно училище "Гео Милев", и зарадва с хубави подаръци най-малките ученици  - малчуганите от подготвителната група в детската градина.
Белобрадият старец бе скъп гост в нашето школо, като пристигна по време на заниманията, което предизвика голяма суматоха, изненада и еуфория сред хлапетата.
Той донесе голям червен чувал с подаръци и лакомства и дари всяко дете, дори и непослушните.
Събитието събра заедно на вълнуващ Коледен празник в училище, както дечицата от подготвителната група, така и техните родители и преподаватели.
В очакване на приказния стар гост малките палавници бяха научили богат репертоар от стихове, песнички и танци, подготвени от преподавателите им Станка Стоицова и Делка Манчева.
В украсената коледна зала на тържеството присъства и директорът на ОУ "Гео Милев" Анелия Кирова, която бе скъп гост на празненствата. Тя пожела на всички дечица здраве, дръзновение, трудолюбие, ученолюбие и упоритост.
Чудесните коледни песни огласиха класната стая, а изморен от дългия път през зимните виелици и оставил до коледната пъстра елха огромния чувал с подаръци, благодушният обичан старец гледаше и слушаше с усмивка и щастие.

Дядо Коледа дойде и в нашето училище, раздаде подаръци на малчуганите - Изображение 1