Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Дядо Коледа изненада най-малките в ОУ "Гео Милев", дава подаръци и на непослушните

Дядо Коледа изненада най-малките ученици в Основно училище "Гео Милев" - малчуните от подготвителната група в детската градина и част от първокласниците, като им гостува за малко повече от час в школото. 
Белобрадият старец пристигна изневиделица по време на заниманията, което предизвика суматоха и еуфория сред малчуганите. Той бе донесъл голям чувал с подаръци и лакомства за всяко дете, дори и за непослушните.
Събитието събра заедно на вълнуващ коледен празник в училище, както дечицата от подготвителната група и част от първокласниците, така и родители и преподаватели.
В очакване на приказния стар гост малките палавници бяха научили богат репертоар от гатанки, стихове, песни и танци, подготвени от преподавателите им Станка Стоицова и Делка Манчева.
В украсената коледна зала присъства и директорът на ОУ "Гео Милев" Анелия Кирова, която бе скъп гост на тържеството. Тя пожела на всички дечица здраве, дръзновение, трудолюбие, ученолюбие и упоритост.
Чудесният танц на снежинките на малките помощници на Дядо Коледа – джуджетата, предизвика много аплодисменти и емоции у всички. Зимните песнички „Снежинки“, „Дядо Коледа пристига“, бяхо последвани и от „Веселите звънчета“. 
Уморен от дългия път през зимните виелици и оставил до коледната пъстра елха огромния чувал с подаръци, благодушният обичан старец гледаше и слушаше всичко с усмивка. 
Запомняща се коледна приказка озари Основно училище "Гео Милев".
Поздравления за директора на училището Анелия Кирова, за всеотдайните преподаватели Боян Бодуров, Станка Стоицова и Делка Манчева, както и на Митя Иванов и Велина Ангелова - всички те допринесоха коледния празник на децата да бъде истински и незабравим.
 

 

Дядо Коледа изненада най-малките в ОУ "Гео Милев", дава подаръци и на непослушните - Изображение 1