Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Извънредно: Утре е неучебен ден, излизаме във ваканция за 4 дни

На основание на заповед на кмета на Пловдив Здравко Димитров, с която утрешният ден (31 март 2023 година) за училищата на територията на град Пловдив се обявява за неучебен, директорът на основно училище "Гео Милев" също издаде заповед за четири поредни неучебни дни. Извънредната ваканция ще бъде от утре - 31 март 2023 година до понеделник - 3 април 2023 година, съобщиха от ръководството на училището.

Освобождаването на учениците се налага във връзка с предстоящите парламентарни избори в България и непредвидената извънредна ситуация, създала се през последните няколко часа за получени бомбени заплахи в училищата.

Припомняме, че в над 10 училища на територията на Пловдив бяха подадени сигнали за взривни устройства, което наложи евакуиране на учениците и училищния персонал.

 

Така учениците от основно училище "Гео Милев" ще бъдат в извънредна ваканция за цели четири дни, тъй като и понеделник също е неучебен, заради изборите.


ЗАБ. В прикачения файл с име Неучебни дни, от директория ДОКУМЕНТИ - в категория ТЕКУЩИ - разписания и учебни планове, заповеди, програми, графици, в отчети, в сайта на нашето училище може да видите заповедта на директора на ОУ "Гео Милев":

Ето и ТУК:

Неучебни дни

Учебните занятия ще бъдат възстановени на 4 април - вторник, по утвърдениата вече учебна програма. 

Извънредно: Утре е неучебен ден, излизаме във ваканция за 4 дни - Изображение 1