Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Красива Коледна елха грейна в училище, подреди я директорът Анелия Кирова

Красива Коледна елха грейна в основно училище "Гео Милев" в Пловдив. Тя бе подредена по традиция във фоайето на първия етаж пред дирекцията и вече радва всички ученици, преподаватели  и родители.Коледната елха бе украсена с оригинални гирлянди и коледни играчки, които бяха грижливо подредени и много любов лично от директора на училището Анелия Кирова.
Верни нейни помощници в украсяваването бяха предодавателят в начален етап Даниела Крушкова, Кети от 3-ти клас и братчето й - Кристиян от 2-ри клас, както и първокласниците Тони и Митко. 
Точно в 12:30 часа символично бяха запалени коледните светлини на красивата елха, с което бе даден старт на празничното коледно-новогодишно настроение в училище.В същото време ученици от 3 и 4 клас огласиха с коледни песни училището, подготвяйки се за своите коледни празненства. Първолаците и второкласниците също са в трескава подготовка за техните празненства. Част от учениците от прогимназията ще се събират в края на седмицата на подготвяните свои коледни купони.
За всички в училище празниците вече започнаха.

Красива Коледна елха грейна в училище, подреди я директорът Анелия Кирова - Изображение 1