Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Сбогом, Основно училище!

   „ Сбогом“ казаха за последно днес седмокласниците от „а“ и „б“ клас на ОУ“ Гео Милев“, на тържественото завършване на учебната година  в двора на училището. Сред  много цветя, стихове за училището и под звуците на песента „ Един неразделен клас“ , учениците от прогимназиален етап участваха в тържественото събитие.

В словото си за изпращане на випуск 2004г. г- жа Кирова- директор на училището, освен смелост, решителност и силна воля, за сбъдване на мечтите им, напомни: „ Не забравяйте, че където и да отидете по широкия свят, каквито и да станете, всеки камък си тежи на мястото! Затова обичайте България и живейте в нея!"

С ярки и индивидуални думи на признание за всеки учител  седмокласниците поднесоха цветя и благодарности на учителите, които са им преподавали, на заместник директора и на директора на училището. Песента „ Клетва“-  изпълнена от учителката по музика г- жа Манчева, беше поздрав за завършващите!

Сбогом, Основно училище! - Изображение 1Сбогом, Основно училище! - Изображение 2Сбогом, Основно училище! - Изображение 3Сбогом, Основно училище! - Изображение 4Сбогом, Основно училище! - Изображение 5