Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Морска ваканция

В последния ден на горещия месец юли, 12 ученици и двама ръководители се отправиха към морския бряг. Те ще летуват благодарение на участието на ОУ " Гео Милев" Пловдив в НП "Отново заедно" на МОН. Нашето училище бе първото от община Пловдив, което бе одобрено. В групата всички ученици ще бъдат за първи път на почивка на море. За ученици бяха предвидени много интересни занимания. Участваха в състезание по рисуване, предизвикателството "Хоро на плажа" в което се включиха над 100 ученика от различни градове, турнир по спортни карти, турнир по футбол в който футбулния отбор на ОУ "Гео Милев" зае 5-то място, турнир по тенис на маса, дартс и много други.

Исаа Ишбеджерен спечели училищния турнир по тенис на маса. Така той заслужи правото да защитава честта на училището на националния турнир по тенис на маса "Балканика" , в който ще участват представители на 18 училища от страната. Иса постигна две победи в елиминациите с по 2:0 гейма срещу Александър Пуров, и Димитър Мустаков. Училищният турнир бе генерален тест преди националната надпревара "Балканика", която ще закрие спортния лагер в Китен. В училищния блиц турнир, извън класирането, участва и учителят по физическо възпитание и спорт Митя Иванов. Преподавателят победи с 5:1 Иса и му показа нагледно как да играе тактически в предстоящото състезание.

Изказваме благодарност на г-жа Кирова и колегите, които подготвиха документацията по програмата в кратък срок, на нашите приятели, които осигуриха плажни принадлежности за част от учениците, на туроператора "ВАСИ" ЕООД, които предложиха прекрасните условия за почивка в лагер "Балканика" в Китен и ни съдействаха на всеки етап от подготовката на пътуването. На летовниците и техните ръководители - г-жа Шопова и г-н Иванов,пожелаваме весела и безпроблемна ваканция! Заредете се с много емоции и се приберете здрави и отпочинали в Пловдив!

 

Морска ваканция - Изображение 1Морска ваканция - Изображение 2Морска ваканция - Изображение 3Морска ваканция - Изображение 4Морска ваканция - Изображение 5