Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Наши ученици и учители летуват на морето по национална програма "Отново заедно"

10 наши ученици от основно училище " Гео Милев" - Пловдив, заедно с двама преподаватели - Велина Ангелова и Сердар Чалъшкан, от днес летуват на морето край китния морски курорт Обзор. 
Нашата представителна група замина за Черноморието благодарение на участието на училището ни в национална програма "Отново заедно" на Министерството на образованието и науката.

Преди тръгване групата изказва благодарност на директора на училището Анелия Кирова, която активно съдейства за експедитивността по намирането на най-добрата оферта за почивка на учениците, както и за бързата подготовка на документацията по програмата в кратък срок. Благодари и на всички, които осигуриха плажни принадлежности за част от учениците.


Г-жа Кирова лично изпрати рано сутринта училищната група, като им пожела весела и безпроблемна морска ваканция!
"Заредете се с много положителни емоции и се приберете здрави и щастливи в Пловдив с много вълнуващи преживявания от морския бряг и летния лагер!", каза г-жа Кирова на изпроводяк.

За половината деца тази морска почивка ще бъде за първия им пряк допир до морето и морски вълни.

Основно училище " Гео Милев" бе първото школо от община Пловдив, което бе одобрено.по Национална програма " Отново заедно". Това стана за втора поредна година, когато школото праща свои ученици на летен морски лагер.

 Наши ученици и учители летуват на морето  по национална програма "Отново заедно" - Изображение 1