Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Първолаци от основно училище "Гео Милев" обраха овациите на откриването на новата учебна година

Първолаци от основно училище "Гео Милев" обраха симпатиите и овациите на родители, учители, ученици и гости при откриването на новата учебна година. Най – малките възпитаници на училището рецитираха и пяха ентусиазинаро заедно с батковците и каките от 5-ти клас на официалното тържество в училищния двор, при спазване на строги мерки за безопасност в условията на извънредна епидемична обстановка. Тази година церемонията бе разделена на две части, заради спазване на противоепидемичните мерки, а очаквано най-щастливи и развълнувани бяха първокласниците, децата от подготвителна група "Калинка" и петокласниците.
Директорът на основно училище "Гео Милев" Анелия Кирова, в поздравителното си слово, пожела на всички здрава, успешна и присъствена учебна година.
Г-жа Кирова отбеляза, че годината, която предстои, ще бъде необичайна и трудна, а най- важното в тази обстановка е да запазим живота и здравето на всеки ученик и на всеки учител и само с общи усилия ще успеем. Тя пожелава на учениците здраве, упоритост и да запазят искрата на любознанието за цял живот!
Заместник директорът на училището Таня Йорданова връчи символичния ключ на знанието на малкия първокласник Гюксен, а Медине от 3-ти клас, премемена в стилна народна българска носия, би училищния звънец.
След него класният на 1-ви клас - Боян Бодуров, поведе най – малките възпитаници на училището в обновената до неузнаваемост класна стая на първолаците.
Така за 116-ти път ОУ "Гео Милев" отвори гостоприемно своите врати на 15-ти септември за децата и учениците от квартала.
Здраве и вдъхновение и на обновения учителски колектив!

Първолаци от основно училище "Гео Милев" обраха овациите на откриването на новата учебна година  - Изображение 1