Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Първолаците от ОУ "Гео Милев" получиха ключа на знанието на стилно тържество за откриването на учебната година

Огромен символичния ключ на знанието получиха първокласниците от основно училище "Гео Милев" - Пловдив, на стилно тържество при откриване на новата учебна година.
Той им бе даден от директора на училището Анелия Кирова, която след прочувствено слово, лично би училищния звънец и заедно с новата им класна ръководителка Розалия Мицева ги съпроводи в класната стая за първите им в живота школски занятия.Най – малките възпитаници на училището обраха симпатиите на всички и неуверено прекрачиха училищния праг под бурните аплодисменти големите батковци и каки от училището, преподаватели и десетки родители, присъствали на светлия училищен празник за старта на новата учебна година.

Преди това първолаците рецитираха и пяха ентусиазирано заедно със съучениците от 5-ти клас, като за програмата на официалното тържество в училищния двор се бяха погрижили учителите Красимира Златарева, Милена Колева и Розалия Мицева.Директорът на основно училище "Гео Милев" Анелия Кирова, в поздравителното си емоционално слово, пожела на всички здрава, успешна и присъствена и пълноценна учебна година.
Г-жа Кирова пожела на преподавателите и учениците усилена и ползотворна работа, упоритост и много успехи в любимото училище, като апелира всички да запазят искрата на любознанието за цял живот!

Така за 117-ти път ОУ "Гео Милев" отвори гостоприемно своите врати на 15-ти септември за децата и учениците от квартала.

Здраве и вдъхновение и на обновения учителски колектив!

Хей, училище, здравей, здравей!

 

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯТА ОТ СНИМКИ:

 

 

 Първолаците от ОУ "Гео Милев" получиха ключа на знанието на стилно тържество за откриването на учебната година - Изображение 1