Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

По случай 24 май: Учениците от 5 клас спечелиха отличието "Наградата на Директора"

 

Учениците от 5 клас на основно училище "Гео Милев" - Пловдив заслужиха отличието "Награда на Директора" за клас с най-добра дисциплина и присъствие на учебните занятия и извънкласни форми. Призът бе връчен официално на стегнато тържество в голямото междучасие лично от директора на училището Анелия Кирова, в присъствието на всички ученици и преподаватели.


Петокласниците заслужиха приза за активното си включване и в училищния живот - голяма част от тях участват в двата клуба по занимания по интереси "Занимателна математика" и "Млад тенисист", както и в рецитали, шествия и художествени изложби.
За награда Григор Асенов получи за класа лично от г-жа Кирова чисто нова маркова баскетболна топка "Максима", с която играят професионалните ни баскетболисти от елитната Национална баскетболна лига на България.

 


Второто място в надпреварата "Наградата на Директора" остана за първокласниците, с класен ръководител Розалия Мицева. Те получиха от г-жа Кирова комплекти на спортната игра "Фрисби", както и въженца за скачане.

 


На третото място бяха отличени учениците от 4 клас, с класен ръководител Десислава Иванова. Те бяха наградени с комплект забавни настолни игри.

Наградите предизвикаха много радост за учениците и стимул в училище и за бъдещите им дейности и изяви.

 

По случай 24 май: Учениците от 5 клас спечелиха отличието "Наградата на Директора" - Изображение 1