Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Създадохме нов волейболен отбор на училището, тимът ни "Гео Волей" с първи тренировки

Нов представителен волейболен отбор за момчета до 14-годишна възраст сформира Основно училище "Гео Милев" - Пловдив. В него се включиха отново предимно ученици от най-горния - 7-ми клас, а негов треньор и ръководител е преподавателят по физическо възпитание и спорт Митя Иванов.
Както е известно досегашният ни тим - "Гео Мастерс", бе разформирован в края на месец юни, защото бе съставен почти изцяло от седмокласници, които завършиха прогимназиалното си образование.

 

 


Предишният ни тим бе създаден, благодарение на успешно приключен проект по Национална програма "Заедно в изкуствата и спорта".
"Решихме отново да направим юношески волейболен отбор, макар че ще ни бъде много трудно да стигнем успехите на предишния ни тим в междуучилищните и зонални турнири. Волейболът наистина стана традиция в основно училище "Гео Милев", така че възстановяването на волейболния ни тим бе един естествен процес", коментира преподавателят по физическо възпитание и спорт Митя Иванов, който е треньор и ръководител на тима.
В отбора са включени седмокласниците Тони Амед, Ахмед Мустанов, Енес Мехмед, Исса Ишбеджерен и Симеон Милушев, както и Григор Асенов и Фернандо Асенов-Торес от 6 клас

 


Единодушно момчетата от състава избраха за свой първи капитан Енес Мехмед, а за втори - Тони Амед. След това решиха отборът да носи името "Гео Волей".
Волейболният ни тим вече провежда ежеседмични тренировки на открито и във физкултурния салон и се готви усилено за първата си представителна изява в междуучилищен турнир.

 

Създадохме нов волейболен отбор на училището, тимът ни "Гео Волей" с първи тренировки - Изображение 1