Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Седмица на четенето в трети клас

  Седмицата на четенето в трети клас премина с дейности и инициативи, проведени през цялата седмица.  В понеделник, учениците бяха запознати с важността от четенето на книги - "Книгата е здравословна храна". Във вторник, под мотото "Аз обичам да чета,обичам да мечтая...всичко за света да знам", учениците четоха и разказваха приказки заедно със своите родители. В ден сряда, бяха усъвършенствани комуникативните умения за четене с разбиране и извличане на информация от текст.

    В четвъртък, учениците от класа участваха в състезанието, проведено в целия начален етап "Най- добър четец". Класните ръководители определиха най- добрите и ги наградиха с грамоти и поставени на видно място фотопортрети на победителите в състезанието.

    В петък учениците от трети клас получиха стикери с надпис "Когато четеш хубава книга, една врата се отваря, за да даде път на повече светлина". Така класният им ръководител - г-н Боян Бодуров, припомни на възпитаниците си колко е важно четенето.

 

Седмица на четенето в трети клас - Изображение 1Седмица на четенето в трети клас - Изображение 2Седмица на четенето в трети клас - Изображение 3Седмица на четенето в трети клас - Изображение 4Седмица на четенето в трети клас - Изображение 5