Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

"Сладкишите" на Нурает победиха "Орлите" на Румен на спортния празник

Дузина спортни активности демонстрираха ученици и учители от основно училище „Гео Милев“ по време на традиционния спортен празник. Турнири по бадминтон, дърпане и скачане на въже, фитнес, скок на дължина от място, канадска борба, състезание за бързина, жонглиране на футболна топка с крак, състезателни щафетни игри, аеробика, състезания за бързина и издръжливост по вдигане на гирички, гимнастически състезания и много емоции оцветиха специалния спортен ден на едно от най-старите учебни заведения на Пловдив. 
Здравко бе най-добър в състезателни щафетни игри при първокласниците, а Надя - при учениците от втори клас. Григор и Тони Амед бяха най-добри във футболните предизвикателства, а третокласничките Первин и Нерман спечелиха турнира по бадминтон. 
Енес стана първи в турнира по канадска борба в групата до 4-ти клас, а Ремзи - в тази от прогимназията.
Много емоции предизвика турнирът по дърпане на въже, където "Сладкишите" на Нурает надиграха "Орлите" на Румен с 2:0 победи. В индивидуалната надпревара по дърпане на въже първото място заслужи Филиз.
За "Мис Фитнес" единодушно бе определена Нурает при дамите, а призът  "Мистър Фитнес" при момчетата заслужи Мехмед.
"Сладкишите" на Нурает победиха "Орлите" на Румен на спортния празник - Изображение 1"Сладкишите" на Нурает победиха "Орлите" на Румен на спортния празник - Изображение 2"Сладкишите" на Нурает победиха "Орлите" на Румен на спортния празник - Изображение 3"Сладкишите" на Нурает победиха "Орлите" на Румен на спортния празник - Изображение 4"Сладкишите" на Нурает победиха "Орлите" на Румен на спортния празник - Изображение 5