Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Важно: Два поредни неучебни, но присъствени дни в училище, ОУ "Гео Милев" се включва в празничното шествие за 24 май

Два поредни неучебни, но присъствени дни ще имат учениците от Основно училище "Гео Милев" - Пловдив. На основание на заповед на директора му, утре - на 23 май /четвъртък/ ще се проведе очакваният от всички традиционен спортен празник на училището, в който ще участват всички ученици и преподаватели.
Спортният празник ще бъде открит точно в 10 часа в двора на училището и включва серия от спортни активности, щафетни игри, състезания и турнири по 8 вида спорт.

На  другия ден - петък, 24 май,  Основно училище "Гео Милев" - Пловдив ще се включи със свой представителен екип от ученици и преподаватели в традиционното празнично общоградско шествие утре, с което ще бъде отбелязван 24 май - Денят на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.
Представителната група се състои от 30 ученика, които ще бъдат пременени в специални тениски с цветовете на националното ни знаме, както и от всички учители от училището.

Учениците трябва да бъдат в двора на училището утре в 8,45 часа сутринта, а шествието тръгва в 9,45 часа от площад "11-ти май" пред Хуманитарна гимназия "Св.св. Кирил и Методий".

Важно: Два поредни неучебни, но присъствени дни в училище, ОУ "Гео Милев" се включва в празничното шествие за 24 май - Изображение 1