Facebook
Основно училище "Гео Милев" - Пловдив
Основно меню

Започна създаването на клуб по тенис на маса в училище "Гео Милев"

Започна създаването на клуб по тенис на маса в основно училище "Гео Милев". Идеята е на преподавателя по физическо възпитание и спорт Митя Иванов, който лично се зае с организацията и обезпечаването на спортната база. Той бързо намери съмишленици сред преподавателския екип и запали по новия проект учениците.
Позадрямалият от години стар павилион светна от чистота до неузнаваемост и вече се превръща в малка, но симпатична кокетна спортна заличка за тенис на маса, благодарение на Нурает, Филиз, Ани, Бирсен и Удает, и още няколко деца от 3, 4 и 5-ти клас. Георги, Илдрай и Григор премахнаха от стените стари стикери и надписи и разглобиха овехтелите щандове, Ахмед помагаше с пренасяне на кофите с вода, а Ангел се включи в демонтирането на ръждясалата брава и осигуряването на надежден катинар за заключване.
Работата по изграждането на новата спортна база напредва и ще продължи през следващите седмици 
Започваме обезопасяването на стъклените "стени" , изграждането на спортен кът, както и специално табло, на което ще бъде поставена основната схема на участниците в бъдещите училищни турнири по тенис на маса, както и представяне на първите наши шампиони. 
Нурает усилено рисува нови плакати със символите на този атрактивен спорт, които ще украсят специалния спортен кът, над информационните табла в клуба.
Шенджан, Румен и Мустафа пък вече са приготвили хилките и топчетата.
Новата спортна придобивка за училището ще стане благодарение и на нашия директор г-жа Анелия Кирова, която прегърна идеята и ни подкрепи изцяло в новото начинание. 
Новосъздаващият се клуб по тенис на маса в основно училище "Гео Милев" все още няма своето име. Очакваме идеи и нови съмишленици.
Продължаваме напред!
 
 
Започна създаването на клуб по тенис на маса в училище "Гео Милев" - Изображение 1Започна създаването на клуб по тенис на маса в училище "Гео Милев" - Изображение 2Започна създаването на клуб по тенис на маса в училище "Гео Милев" - Изображение 3Започна създаването на клуб по тенис на маса в училище "Гео Милев" - Изображение 4Започна създаването на клуб по тенис на маса в училище "Гео Милев" - Изображение 5